Viikon kysymys
Luetuimmat
Uusimmat
Sano se!
A-
A+
Kevättalvinen kahvihetki jatkaa laajasti Itä-Uudenmaan alueen historiaa sekä nykypäivää käsittelevää virtuaalikahvisarjaa.
NICLAS WARIUS
ITÄ-UUSIMAA Porvoon museon virtuaalinen kahvihetki järjestetään jälleen. Keskiviikkona 22. maaliskuuta tutustutaan ruoanlaiton ja mausteiden maailmaan Loviisan kaupunginmuseon uuden näyttelyn Suola, sokeri ja sitruuna – ruuanlaitto 1700- ja 1800-luvuilla kautta.
Virtuaalikahveilla aiheeseen perehdyttää Loviisan kaupunginmuseon intendentti Ulrika Rosendahl.
–?Kevättalvinen kahvihetki jatkaa Porvoon museon – Itä-Uudenmaan alueellisen vastuumuseon virtuaalikahvisarjaa, jossa asiantuntijat kertovat ajankohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista, jotka käsittelevät laajasti Itä-Uudenmaan alueen historiaa sekä nykypäivää, Porvoon museon tiedotteessa kerrotaan.
Kahvihetkiä järjestetään neljästi vuodessa Teams-alustalla, ja ne ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Tulevien kahvihetkien päivämäärät ja teemat julkaistaan Porvoon museon nettisivuilla.
Kaksikieliselle kahvihetkelle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
»» Liity kahvihetkelle tästä linkistä
»» Porvoon museon verkkosivut
019 521 7500
viestiitavayla.fi8:00 - 16:00
Kaikki yhteystiedot